Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΛΙΤΟΧΩΡΟ - "Να μην πληρώσει ξανά ο λαός.." (φωτο+βίντεο)

Τιμώντας την 1η Μάη, μέρα σύμβολο στους αγώνες για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και, με αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας, εργαζόμενοι και ταξικά Σωματεία στην Κατερίνη και το Λιτόχωρο, διαμήνυσαν ότι παραμένουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και του λαού.


Στις συγκεντρώσεις έδωσαν το «παρών»:
  • Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”
  • Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας
  • Το Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου
  • Η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης
  • Ο Σύλλογος Αγροτών – Κτηνοτρόφων “ΔΗΜΗΤΡΑ”
  • Η Επιτροπή Αγώνα μικρών και αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ
  • Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών
Από το βήμα της Πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης η Χαρά Παπαδοπούλου, μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στο Γ.Ν. Κατερίνης, τόνισε οτι ο ορατός εχθρός είναι ο καπιταλισμός και κάλεσε τους εργαζόμενους και το λαό να παραμείνουν δυνατοί γιατί ο αγώνας τώρα ξεκινάει και αφορά την υγεία, τη ζωή, την καθημερινή μας επιβίωση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφανιών και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των αγωνιστών της τάξης μας.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.