Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ετοιμάζεται να απευθύνει την επόμενη βδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό ετοιμάζεται να προχωρήσει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό που περιμένει προκειμένου να απευθυνθεί και πάλι στους πολίτες από το γραφείο του, είναι να του δοθεί το συνολικό απολογιστικό σημείωμα για την πορεία της πρώτης φάσης της μερικής αποκλιμάκωσης των περιορισμών τόσο σε επιδημιολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο προκειμένου να οριστικοποιηθούν ακολούθως τα επόμενα βήματα και οι ημερομηνίες - ορόσημο για τις υπόλοιπες άρσεις. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να αλλάξει ένα μέρος από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι προς τα τέλη της εβδομάδας και σίγουρα εντός του Σαββατοκύριακου θα υπάρξουν αλλεπάλληλες συσκέψεις μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών και της ομάδας των λοιμωξιολόγων υπό τον καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα προκειμένου να «κλειδώσει» η επιστροφή στην κανονικότητα έτσι τουλάχιστον όπως διαμορφώνεται μετά το πέρας του πρώτου κύματος της πανδημίας. Όταν καταλήξουν θα βγει και ο πρωθυπουργός να ξαναμιλήσει στον ελληνικό λαό.


Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.