HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φροντίδα & διαρκής καθαριότητα στην αίθουσα οργάνων γυμναστικής του Α’ ΔΑΚ


Παράλληλα με τις παρεμβάσεις συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο που υλοποίησαν ο Δήμος Κατερίνης και ο ΟΠΠΑΠ αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό, τις συνθήκες και τη συγκυρία των κλειστών λόγω της πανδημίας αθλητικών χώρων, συνεργείο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, προέβη χθες, στο πλύσιμο του χώρου άθλησης (αίθουσα οργάνων γυμναστικής) κάτω από την κερκίδα του σταδίου.

Οι εργασίες, τις οποίες συντόνισαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης και ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Νίκος Τσιαμπέρας κρίθηκαν επιβεβλημένες με αφορμή και την επαναλειτουργία σε πρώτη φάση του ανοικτού χώρου άθλησης στο Α’ ΔΑΚ, τόσο για τους πρωταθλητές μας που είτε έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είτε την διεκδικούν με αρκετές πιθανότητες, όσο και για τη διευκόλυνση των υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, που όπως τόνισε: «Στο εσωτερικό του Α’ΔΑΚ κάτω από την κερκίδα θα προχωρήσουμε σε βελτιωτικές παρεμβάσεις. Έμφαση θα δώσουμε στη διαρκή καθαριότητα των εγκαταστάσεων, κάτι που το οφείλουμε στα παιδιά μας».

Υπενθυμίζεται ότι οι κανόνες και τα μέτρα είναι ιδιαίτερα αυστηρά στις εν λόγω εγκαταστάσεις, καθώς:

Τα αποδυτήρια είναι κλειστά και γίνεται χρήση μόνο των χώρων υγιεινής, χωρίς τη δυνατότητα για μπάνιο του αθλούμενου.

Οι λοιποί αθλητικοί χώροι θα παραμείνουν αυστηρά κλειστοί, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης και νέων οδηγιών από την πολιτεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια