Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φροντίδα & διαρκής καθαριότητα στην αίθουσα οργάνων γυμναστικής του Α’ ΔΑΚ


Παράλληλα με τις παρεμβάσεις συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων, στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο που υλοποίησαν ο Δήμος Κατερίνης και ο ΟΠΠΑΠ αξιοποιώντας στο μέγιστο βαθμό, τις συνθήκες και τη συγκυρία των κλειστών λόγω της πανδημίας αθλητικών χώρων, συνεργείο της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας, προέβη χθες, στο πλύσιμο του χώρου άθλησης (αίθουσα οργάνων γυμναστικής) κάτω από την κερκίδα του σταδίου.

Οι εργασίες, τις οποίες συντόνισαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης και ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Νίκος Τσιαμπέρας κρίθηκαν επιβεβλημένες με αφορμή και την επαναλειτουργία σε πρώτη φάση του ανοικτού χώρου άθλησης στο Α’ ΔΑΚ, τόσο για τους πρωταθλητές μας που είτε έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είτε την διεκδικούν με αρκετές πιθανότητες, όσο και για τη διευκόλυνση των υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, που όπως τόνισε: «Στο εσωτερικό του Α’ΔΑΚ κάτω από την κερκίδα θα προχωρήσουμε σε βελτιωτικές παρεμβάσεις. Έμφαση θα δώσουμε στη διαρκή καθαριότητα των εγκαταστάσεων, κάτι που το οφείλουμε στα παιδιά μας».

Υπενθυμίζεται ότι οι κανόνες και τα μέτρα είναι ιδιαίτερα αυστηρά στις εν λόγω εγκαταστάσεις, καθώς:

Τα αποδυτήρια είναι κλειστά και γίνεται χρήση μόνο των χώρων υγιεινής, χωρίς τη δυνατότητα για μπάνιο του αθλούμενου.

Οι λοιποί αθλητικοί χώροι θα παραμείνουν αυστηρά κλειστοί, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης και νέων οδηγιών από την πολιτεία.

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.