Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το Δ.Σ του συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία καθώς και το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την άψογη και ασφαλή συνεργασία κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας

Μήνυμα αλληλεγγύης αλλά και στήριξης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας έστειλαν οι δεκάδες εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας  που συμμετείχαν, για μια ακόμα φορά, στην έκτακτη αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος, την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Συνολικά προσήλθαν, κατόπιν ραντεβού, περισσότερα από 70 άτομα και συγκεντρώθηκαν αρκετές φιάλες αίματος. Κατά τη διαδικασία, τηρήθηκε αυστηρά το πρωτόκολλο προστασίας και ασφάλειας των αιμοδοτών, ενώ παρών ήταν ο πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου.

 Στην αιμοδοσία παρέστη και το μέλος του Δ.Σ του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Δριστά Χρυσαυγή, η οποία και συνεχάρη το Σύλλογο για τις δράσεις που αναλαμβάνει  και δήλωσε ότι «Σε αυτή την κρίσιμη, για τον τόπο, στιγμή, οι σύλλογοι καλούνται σε συνεργασία με τους ήρωες των ημερών, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων, να δώσουν τη δική τους μάχη για να μη σωθούν δραματικά τα αποθέματα αίματος στη χώρα μας.

 Η προσέλευση των εθελοντών στην έκτακτη αιμοδοσία του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας ήταν διπλά σημαντική, καθώς προσέφεραν πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους και παράλληλα επέδειξαν συλλογική και κοινωνική ευθύνη».

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πιερίας συνεχίζει χάρη σε όλους τους εθελοντές να μεταφέρει το μήνυμα του εθελοντισμού. Το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Επιλέγουμε με αυτόν τον τρόπο να βοηθάμε την κοινωνία μας σε μια από τις βασικότερες ανάγκες όλων μας. Χάρη σε όλους εσάς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας. Σας ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ του συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία καθώς και το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την άψογη και ασφαλή συνεργασία κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας.
                                                                                                                                                                 

Εκ του Δ.Σ του συλλόγου
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.