Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στο κάλεσμα της ΕΠΣ για την εθελοντική αιμοδοσία

Καιρός καραντίνας, διαδικτυακή γυμναστική συντήρησης και αγωνιώδης αναμονή για την επιστροφή στην αθλητική κανονικότητα είναι η πραγματικότητα που βιώνουν στην οικογένεια των Πιερίδων Μουσών.


Δύσκολη περίοδος για τα ομαδικά αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, που όλα σταμάτησαν ξαφνικά και η επανεκκίνηση φαίνεται να είναι ένας γόρδιος δεσμός, ο οποίος όμως δεν επιδέχεται απότομης λύσης επαναφοράς στην προηγούμενη κατάσταση.

Μέσα σ αυτό το κλίμα αναμονής η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας ανταποκρινόμενη στο κίνημα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης για την εξασφάλιση των απαραίτητων ποσοτήτων αίματος, κάλεσε τα σωματεία και κάθε εθελοντή σε αιμοδοσία το πρωί της Πέμπτης 14 Μαΐου 2020, στο αθλητικό της κέντρο στην Νέα Έφεσο.


Στην πρόσκληση αυτή ανταποκρίθηκαν και οι Πιερίδες Μούσες, αφού πάντα το Σωματείο είναι ενεργό και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες και δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Το παρόν έδωσε η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παρασκευή Ζιώγα και η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα η οποία μάλιστα ως εθελοντής αιμοδότης, έδωσε και αίμα.

Η διοίκηση των Πιερίδων Μουσών συγχαίρει την διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας για αυτή την πολύτιμη πρωτοβουλία και πράξη κοινωνικής προσφοράς και δηλώνει πάντα συμμετοχή και συνέργια σε κάθε ανάλογη δραστηριότητα.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.