Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Νίκος Κατανάς θα είναι μάλλον ο νέος διοικητής του κέντρου φιλοξενίας στην Κάτω Μηλιά Πιερίας

Φαίνεται πως και το θέμα αυτό πια έχει κλείσει. Από τους 3 υποψήφιους για την θέση του διοικητή της δομής φιλοξενίας της Κάτω Μηλιάς που εκκρεμούσε μέχρι πρότινος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Νίκος Κατανάς είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επικρατέστερος ν’ αναλάβει την θέση αυτή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιλογή έγινε με βάση την εμπειρία, την τεχνογνωσία αλλά και την συνέντευξη που έδωσαν οι υποψήφιοι. Η επίσημη ανακοίνωση της τοποθέτησης του κ. Νίκου Κατανά αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η Kapa News εύχεται θερμά συγχαρητήρια στον κ. Κατανά και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.