Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

"Μεταγωγή" νεκρού κρατουμένου για να τον αποχαιρετήσει ο πατέρας του

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε κρατούμενος των φυλακών Λάρισας, από το αυτοσχέδιο μαχαίρι 23χρονου συγκρατούμενού του.

Ο πατέρας του 31χρονου που έπεσε νεκρός, κρατείται στις φυλακές Τρικάλων και θέλησε να αποχαιρετίσει τον γιο του, προτού η σορός του ταξιδέψει για την τελευταία κατοικία της στην πατρίδα τους, τη Βουλγαρία. Ο πατέρας κίνησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες και δόθηκε η απαραίτητη άδεια.

Έτσι, αφού ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε σύμφωνα με το ant1news.gr στις φυλακές Τρικάλων η σορός του νέου άνδρα. Ο πατέρας του τον ασπάστηκε, αποχαιρετώντας τον προτού αναχωρήσει η νεκροφόρα για τη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, στις φυλακές Τρικάλων έχουν γίνει γάμος και βάπτιση τόσο κρατούμενου, όσο και παιδιού κρατουμένου.


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.