Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Είμαστε καταδικασμένοι σε ισόβιο ψυχικό θάνατο – Ζητάμε τα ισόβια να είναι ισόβια

Τα συναισθήματά του μία ημέρα μετά την καταδικαστική απόφαση για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μοιράστηκε ο πατέρας της.

«Είμαστε καταδικασμένοι σε ισόβιο ψυχικό θάνατο. Κάποιοι που δεν είχαν όνειρα και  μας δημιούργησαν εφιάλτες για όλη μας της ζωή» ανέφερε αρχικά στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Γι’ αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα, όπως είπε,  θα χρειαζόταν κάτι που έχει καταργηθεί. «Είναι προφανές. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί αλλά ζητάμε τα ισόβια να είναι ισόβια» τόνισε για να προσθέσει ότι «εμείς είμαστε καταδικασμένοι σε έναν ισόβιο ψυχικό θάνατο».

Η πρώτη δικάσιμος ήταν στις 13 Γενάρη όπως είπε. «Πρώτος εγώ απευθύνθηκα στο γονιό και τη γιαγιά του ενός και τους είπα μακάρι να γνωριζόμασταν σε διαφορετικές συνθήκες».

Για την απόπειρα συκοφάντησης της κόρης του, σημείωσε πως  υπήρχαν κάποιοι που ήταν ψυχικοί δολοφόνοι. «Κάποιοι θα λογοδοτήσουν. Θα υποστούν τις συνέπειες που προβλέπονται από τον ποινικό κώδικα. Κάποιοι κατέθεσαν πλαστά έγγραφα ».

Η υπόθεση, πρόσθεσε,  δεν αφορά κόμματα και αποχρώσεις. «Αφορά κάθε Έλληνα γονιό. Είμαστε στη διάθεση της ελληνικής κοινωνίας για να κάνουμε μία κοινωνία ασφαλέστερη για τα παιδιά μας».


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.