Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΡΝΙΣΣΑ ΠΕΛΛΑΣ : "ΠΟΛΕΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Στις 4-5-2020 τη νύχτα, στην Άρνισσα Πέλλας έγιναν επεισόδια την ώρα της άφιξη μεταναστών σε ξενοδοχείο που βρίσκεται μέσα στην κωμόπολη.

Από το Υπουργείο Μεταναστευτικής  Πολιτικής την προηγούμενη ημέρα είχε δοθεί η εντολή να εγκατασταθούν περίπου 70-80 μετανάστες σε ξενοδοχείο της Παναγίτσας του Δήμου Έδεσσας.  Οι κάτοικοι όμως κατά την άφιξή των λεωφορείων διαμαρτυρήθηκαν με αποκλεισμό του δρόμου πριν το ξενοδοχείο και έτσι δόθηκε η εντολή να τους μεταφέρουν στην Άρνισσα. Οι κάτοικοι μόλις έμαθαν οτι θα  φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο εντός της κωμόπολης αντέδρασαν και αυτοί με την σειρά τους χτυπώντας τις καμπάνες των εκκλησιών για να συγκεντρωθούν οι κάτοικοι προκειμένου να εμποδίσουν την άφιξη των μεταναστών.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του η tastv.gr βρίσκονταn σταθμευμένα στο 18χιλ. Έδεσσας-Φλώρινας (θέση Αλυσίδα)  δύο λεωφορεία με μετανάστες με συνοδεία αστυνομικής δύναμης .

Στο ξενοδοχείο υπήρχαν πάνω στον δρόμο περίπου 150 εξαγριωμένοι κάτοικου  οι οποίοι είχαν ανάψει φωτιές είχαν τοποθετήσει γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα κλείνοντας τον δρόμο στα 100 μ. κοντά στο ξενοδοχείο.

Κάποιοι απ αυτούς μάλιστα, είχαν ανεβεί στο βουνό που υπάρχει στο σημείο και άρχισαν να πετούν πέτρες προς το ξενοδοχείο και να πυροβολούν στον αέρα με κυνηγετικά όπλα.

Μέσα στο ξενοδοχείο βρισκόταν ο ιδιοκτήτης τον οποίο μάθαμε ότι νωρίτερα  είχε δεχθεί επίθεση και τον τραυμάτισαν οι διαμμαρτυρόμενοι. Μαζί με τον ιδιοκτήτη βρισκόταν ο Γενικός Αστυν. Δ/ντής Περιφ. Κεντρ. Μακεδονίας ο Δ/ντής της Αστυν. Δ/νσης Πέλλας ο Δήμαρχος Έδεσσας οι οποίοι ακούγοντας τον θόρυβο από τις πέτρες βγήκαν μέσα από το ξενοδοχείο για να δούν τι ακριβώς συμβαίνει και να συζητήσουν μαζί με τους διαμαρτυρόμενους. Δέχθηκαν και αυτοί επίθεση με γιουχαρίσματα, βρισιές όπως θα δείτε και στο τέλος του βίντεο που δημοσιεύουμε.

Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι γνωστοί σε όλους προκάλεσαν σοβαρές ζημίες στο ξενοδοχείο και έχουμε την ενημέρωση ότι υποβλήθηκαν μηνύσεις για ξυλοδαρμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ και δείτε περισσότερες φοτωγραφίες στην tastv.gr.

Δείτε το βίντεο:


96013784-916452395472965-8396929791193776128-n

96374602-625149541418570-6455037603358965760-n


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.