Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εκατοντάδες τουρίστες εγκλωβισμένοι στις Μαλδίβες

Εκατοντάδες τουρίστες παραμένουν εγκλωβισμένοι στις Μαλδίβες, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Τουρισμού της χώρας, Ali Waheed.

Ο ίδιος είπε πως 500 άνθρωποι είναι καθηλωμένοι στα νησιά και άλλοι 100 αναγκασμένοι να περιμένουν στο αεροδρόμιο. Η κυβέρνηση, μάλιστα, βοηθάει όσους δεν έχουν τα χρήματα να παρατείνουν την παραμονή τους σε ξενοδοχεία της χώρας.

«Τους συμπεριφερόμαστε σαν να είναι ντόπιοι, δικοί μας άνθρωποι. Αυτοί είναι που έχουν φέρει τη χώρας μας εκεί που είναι τώρα στον τουρισμό» λέει ο υπουργός.

Ένα ζευγάρι, όπως αναφέρει το CNNi που επικαλείται δημοσίευμα των New York Times, έχει «παγιδευτεί» στις Μαλδίβες όπου έκανε το ταξίδι του μέλιτός του.

«Μπορεί το να παγιδευτείς σε ένα τροπικό νησί να ακούγεται παραμυθένιο αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο», ανέφερε η «παγιδευμένη» και προσέθεσε:

«Ακούγεται καλό όταν ξέρεις πως μπορείς να φύγεις όποτε το θελήσεις».

Στις 8 Μαρτίου διαγνώστηκε το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στις Μαλδίβες και στις 18 του ίδιου μήνα η κυβέρνηση κήρυξε lockdown. Συνολικά 468 είναι τα κρούσματα σε όλα τα νησιά της χώρας και 17 άτομα έχουν πεθάνει.


Πηγή


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.