HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παρεμβάσεις καθαρισμού στην τάφρο Βαρικού από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Εξελίσσονται, με ταχύ ρυθμό, οι παρεμβάσεις καθαρισμού, στην τάφρο Βαρικού-ρέμα ΄΄Βαφύρα΄΄, στην περιοχή του αρχαιολογικού χώρου του Δίου, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, εξέφρασε την ικανοποίησή της, για την πορεία των εργασιών, κατά την επίβλεψη που πραγματοποίησε στο σημείο.

Η εν λόγω, τάφρος, καθαρίζεται, προκειμένου, να εξυπηρετείται,  η απρόσκοπτη ροή των υδάτων, συμβάλλοντας, στην αντιπλημμυρική θωράκιση, σε μια περιοχή με ιδιαίτερα υψηλή πολιτιστική και κατ’επέκταση τουριστική αξία.

Προτεραιότητα, στον προγραμματικό σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ο καθαρισμός τάφρων, ρεμάτων και καναλιών, στο σύνολο των  κατασκευαστικών και διαχειριστικών παρεμβάσεων σε υποδομές, για την ασφάλεια αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής


Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Τα έργα ουσίας- αντιπλημμυρικού χαρακτήρα- της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, συνεχίζονται, δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας για τους πολίτες και τις περιουσίες τους»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια