Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δ.Ε.Υ.Α.Κ.: Εργασίες συντήρησης του αντλιοστασίου ύδρευσης στην Τ.Κ. Παραλίας

Την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του αντλιοστασίου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης στην Τ.Κ. Παραλίας, εξασφαλίζουν οι εργασίες συντήρησης του εξοπλισμού, οι οποίες υλοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν στη διάρκεια της ημέρας.

«Στη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. δίνουμε προτεραιότητα στις υποδομές που αφορούν το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής, την καθημερινότητα των κατοίκων, των επαγγελματιών & των επισκεπτών της περιοχής. Προς την κατεύθυνση αυτή, σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη για τον τουρισμό, την οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου μας, κοινότητα, όπως αυτή της Παραλίας, οι συγκεκριμένες παρεμβάσεις συντήρησης, θα βελτιώσουν σημαντικά τη λειτουργία και την απόδοση του αντλιοστασίου. Λίαν συντόμως θα ακολουθήσουν εργασίες επέμβασης και αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του αντλιοστασίου» τονίζει σε δήλωσή του, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Αστέριος Μπουσνάκης, ο οποίος επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών.

Αμέσως μετά το πέρας των εργασιών συντήρησης, επανήλθε πλήρως η υδροδότηση στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.