Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έφαγε… πόρτα σε καφέ λόγω πληρότητας

«Θύμα» των μέτρων που θέσπισε για την προστασία από τον κορονοϊό έπεσε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας.

Η Τζασίντα Άρντερν προσπάθησε να πάει σε καφέ στην πρωτεύουσα Ουέλινγκτον μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και φίλους, όμως υπάλληλός του της αρνήθηκε την είσοδο, καθώς υπήρχε πληρότητα στα λίγα τραπέζια που υπήρχαν λόγω των μέτρων αποστασιοποίησης.

«Οφείλω να αναλάβω την ευθύνη, δεν είμαι οργανωμένος και δεν είχα κάνει κράτηση πουθενά», απάντησε στο Twitter ο αρραβωνιαστικός της πρωθυπουργού, Κλαρκ Γκέιφορντ σε χρήστη που τοποθετήθηκε για το περιστατικό.

Πάντως, για καλή τύχη της Άρντερν κάποιοι πελάτες έφυγαν λίγα λεπτά αργότερα κι υπάλληλος του καφέ έτρεξε για να την προλάβει.

«Ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους τους ότι έτρεξαν πίσω μας στον δρόμο όταν άδειασε θέση. Εξυπηρέτηση A+», πρόσθεσε στο Twitter ο Γκέιφορντ.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.