Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης στο Δήμο Κατερίνης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Αυτοψία στις τεχνικές παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στον Άνω Άγιο Ιωάννη, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Επιστημονικό Συνεργάτη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Αγίου Ιωάννη, κ. Χαράλαμπο Οφίδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ενημερώθηκε για την πορεία των εξελισσόμενων παρεμβάσεων, που αφορούν καθαρισμό ρεμάτων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Αγίου Ιωάννη, που εντάσσονται στις σωστικές ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων και τη μείωση του πλημμυρικού κινδύνου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, έχοντας ως προτεραιότητα την αντιπλημμυρική προστασία, συνεχίζουν με σχέδιο και συνέπεια τις εργασίες για τον καθαρισμό ρεμάτων, καναλιών και τάφρων, που δημιουργούν μια αντιπλημμυρική  ‘’ασπίδα’’ στην περιοχή, με στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προσηλωμένη στο στόχο της, υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, μέσα από την υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας για να διαφυλάξουμε τη ζωή και την περιουσία των πολιτών»Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.