HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Βελόπουλος: Κάνατε έγκλημα στην οικονομία με το φόβο ενός αόρατου εχθρού

Νέα επίθεση στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο από το βήμα της Ολομέλειας που αυτή την φορά συμπεριέλαβε και τον καθηγητή Νίκο Σύψα καταγγέλλοντας ότι χρηματοδοτούνται από φαρμακευτικές εταιρείες.

Χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος αρχικά παρομοίασε τον κ. Τσιόδρα με τον Ίκαρο λέγοντας πως «ο Τσιόδρας είναι σαν τον Ίκαρο που πέταγε και του άρεσε η ο ήλιος. Τον κάψατε! Όμως από την υπερβολική δημοσιότητα, έβγαινε και έλεγε άλλα ντ’ άλλων. Θα τα πούμε όμως αυτά και μετά.
Πράγματι, στην συνέχεια όταν μίλησε για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τις επιπτώσεις στην οικονομία ανέφερε πως «γίναμε όλοι δούλοι ενός αόρατου εχθρού και αυτό έγινε με την συνδρομή την δική σας (σ.σ. της κυβέρνησης) που δώσατε λεφτά στα Κανάλια και μεταδόθηκε ο φόβος. Ετησίως έχουμε 360.000 πνιγμούς κάθε χρόνο στις πισίνες και στην θάλασσα. Τι θα κάνουμε θα κλείσουμε τις πισίνες και θα απαγορεύσουμε το κολύμπι;» Και πρόσθεσε: «Με όσα κάνατε ή κάνατε έγκλημα στην οικονομία σε βάρος της Ελλάδας που ακούσατε αυτά που σας εισηγήθηκαν ήταν σωστά αυτά που λέει (σ.σ. ο Τσιόδρας) και καλά κάνατε και τον ακούσατε σωστά».

Όμως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προχώρησε ακόμα περισσότερο κατά των επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας λέγοντας ότι πήραν χρήματα από φαρμακοβιομηχανίες λέγοντας βέβαια «…και καλά κάνουν για την δουλειά τους αλλά η Glaxo ετοιμάζει εμβόλιο και βγαίνουν για να υπερασπιστούν το εμβόλιο!»



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια