Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βελόπουλος: Κάνατε έγκλημα στην οικονομία με το φόβο ενός αόρατου εχθρού

Νέα επίθεση στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο από το βήμα της Ολομέλειας που αυτή την φορά συμπεριέλαβε και τον καθηγητή Νίκο Σύψα καταγγέλλοντας ότι χρηματοδοτούνται από φαρμακευτικές εταιρείες.

Χαρακτηριστικά ο κ. Βελόπουλος αρχικά παρομοίασε τον κ. Τσιόδρα με τον Ίκαρο λέγοντας πως «ο Τσιόδρας είναι σαν τον Ίκαρο που πέταγε και του άρεσε η ο ήλιος. Τον κάψατε! Όμως από την υπερβολική δημοσιότητα, έβγαινε και έλεγε άλλα ντ’ άλλων. Θα τα πούμε όμως αυτά και μετά.
Πράγματι, στην συνέχεια όταν μίλησε για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τις επιπτώσεις στην οικονομία ανέφερε πως «γίναμε όλοι δούλοι ενός αόρατου εχθρού και αυτό έγινε με την συνδρομή την δική σας (σ.σ. της κυβέρνησης) που δώσατε λεφτά στα Κανάλια και μεταδόθηκε ο φόβος. Ετησίως έχουμε 360.000 πνιγμούς κάθε χρόνο στις πισίνες και στην θάλασσα. Τι θα κάνουμε θα κλείσουμε τις πισίνες και θα απαγορεύσουμε το κολύμπι;» Και πρόσθεσε: «Με όσα κάνατε ή κάνατε έγκλημα στην οικονομία σε βάρος της Ελλάδας που ακούσατε αυτά που σας εισηγήθηκαν ήταν σωστά αυτά που λέει (σ.σ. ο Τσιόδρας) και καλά κάνατε και τον ακούσατε σωστά».

Όμως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προχώρησε ακόμα περισσότερο κατά των επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας λέγοντας ότι πήραν χρήματα από φαρμακοβιομηχανίες λέγοντας βέβαια «…και καλά κάνουν για την δουλειά τους αλλά η Glaxo ετοιμάζει εμβόλιο και βγαίνουν για να υπερασπιστούν το εμβόλιο!»Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.