Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας επιθεώρησε εργασίες καθαρισμού ρέματος και τάφρου σε Καρίτσα και Κονταριώτισσα

Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς, οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και τάφρων, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Οι παρεμβάσεις, εντάσσονται, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής.

Επιτόπιο έλεγχο των παρεμβάσεων, για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων, που αφορούν καθαρισμό ρέματος και τάφρου στο Δήμο Δίου-Ολύμπου, με τη συνέργεια της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Ολοκληρώθηκε το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας, με τον καθαρισμό ρέματος στην περιοχή Αγίου Αθανασίου της Τοπικής Κοινότητας Κονταριώτισσας, ενώ εξελίσσεται με ικανοποιητικό ρυθμό ο καθαρισμός αποστραγγιστικής τάφρου στην αγροτική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Καρίτσας, προλαμβάνοντας τις συνέπειες ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας: « Πρώτο μας μέλημα η ασφάλεια των πολιτών και  η αντιπλημμυρική προστασία ιδιοκτησιών και καλλιεργειών. Καθημερινά εξελίσσεται το έργο μας σε όλη την Πιερία, δίνουμε λύσεις και προλαμβάνουμε τις αρνητικές συνέπειες των ακραίων καιρικών φαινομένων με τις στοχευμένες παρεμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων και τάφρων »  

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.