Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ν. Χαρδαλιάς: Κυβερνητική απόφαση να μην υπάρξει καταστολή στις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

«Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη. Δεν τελειώσαμε από Δευτέρα με τον Κορωνοϊό» σημείωσε ο Υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη σημερινή ενημέρωση των συντακτών υγείας, ενόψει της άρσης των πρώτων περιοριστικών μέτρων την ερχόμενη Δευτέρα.

«Προετοιμαζόμαστε για μια νέα καθημερινότητα. Πρόκειται για δυναμικά δεδομένα, ευμετάβλητες καταστάσεις. Τη Δευτέρα περνάμε στη δεύτερη φάση, με τον αόρατο εχθρό παρόντα. Προσπαθούμε, προετοιμαζόμαστε ώστε το ΕΣΥ να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Μάσκα και κάλυμμα προσώπου

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε και στον τρόπο χρήσης της προστατευτικής μάσκας από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου. «Κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούν να υπάρχουν καθολικές απαντήσεις» τόνισε προς όσους ασκούν κριτική για αλλαγή στρατηγικής από την αρμόδια Επιτροπή, σημειώνοντας ότι «αυτό που κρίνει τις επιλογές κάθε χώρας είναι το αποτέλεσμα».

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι από Δευτέρα η μάσκα είναι υποχρεωτική για το κοινό σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ταξί, στα ασανσέρ, στα νοσοκομεία, στα ιατρεία και τα διαγνωστικά κέντρα.

Πρωτομαγιά

Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στις συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν χθες Πρωτομαγιά από τα Συνδικάτα και οι οποίες, όπως είπε, προκάλεσαν ερωτήματα και διαμαρτυρίες. «Προτείναμε εναλλακτικές ημερομηνίες στα συνδικάτα. Οι πολίτες μας κρίνουν όλους. Ήταν κυβερνητική απόφαση ήταν να μην υπάρξει καταστολή κατά τις διαμαρτυρίες» σχολίασε.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας πρόσθεσε δε ότι «το δικαίωμα της πολιτικής διαμαρτυρίας είναι αναφαίρετο για όλους τους πολίτες», ξεκαθάρισε ωστόσο ότι «Το ζήτημα των πολιτικών διαμαρτυριών και των κοινωνικών συναθροίσεων είναι εντελώς διαφορετικό. Εκεί που κάποιοι κρίνουν ότι πρέπει να διαμαρτυρηθούν συλλογικά, πρέπει να τηρούνται μέτρα για προστασία υγείας».


Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.