Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ανακουφισμένος με τα ισόβια ο Γιάννης Τοπαλούδης: Μέσα από τη δικογραφία μίλησε και η φωνή της Ελένης

Αυλαία σε μία από τις υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο έπεσε την Παρασκευή, με την ανακοίνωση της ενοχής και της ποινής ισοβίων σε βάρος δύο νεαρών για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στα τέλη του 2018, στη Ρόδο.

Το σώμα της άτυχης φοιτήτριας είχε βρεθεί τυχαία σε απόκρημνη ακτή του νησιού, είχε αναγνωριστεί από ένα τατουάζ της, και με τον εντοπισμό της άρχισε να ξετυλίγεται το νήμα του φρικτού βασανισμού και ομαδικού βιασμού της και τελικά της δολοφονίας της.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πατέρας της Γιάννης Τοπαλούδης είπε πως υπάρχει ψυχική ανακούφιση μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που ομόφωνα έκρινε τους δράστες ένοχους και για τα δύο εγκλήματα αλλά και ομόφωνα απέρριψε και τα αιτήματα για ελαφρυντικά.

«Ήταν μία διαδικασία που συγκλόνισε ψυχικά εμάς και όλη την ελληνική κοινωνία, έχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης» είπε ο κ. Τοπαλούδης, χαρακτηρίζοντας ηρωίδα την εισαγγελέα Αριστοτελεία Δόγκα, η οποία, όπως είπε «τεκμηρίωσε απόλυτα όλα τα βουλεύματα αλλά παράλληλα έδειξε και το ανθρώπινο πρόσωπό της και μιλούσε εκ μέρους της Ελένης» στα δύο εγκλήματα σε βάρος της, «τρία, μαζί με τον βασανισμό της».

«Εκτός από τους δύο που διέπραξαν το έγκλημα δεν υπήρχε άλλος μάρτυρας, μέσα από τη δικογραφία μίλησε και η φωνή της Ελένης, μέσω της κας εισαγγελέως» συνέχισε.

Αναφορικά με τα λουλούδια που της προσέφερε την ημέρα της ιδιαίτερα φορτισμένης αγόρευσής της, ο κ. Τοπαλούδης είπε πως «ήταν μια κίνηση για ευχαριστώ εκ μέρους της Ελένης μας, ήθελε να της τα δώσει η μάνα της αλλά δεν μπόρεσε να είναι στο δικαστήριο εκείνη τη στιγμή, ήταν εκ μέρους της ψυχής της Ελένης».

«Εύχομαι κανένας να μη βρεθεί να αντιμετωπίσει τέτοια γεγονότα στη ζωή του, όταν το μάθαμε έπεσε η γη κάτω από τα πόδια μας» σημείωσε για τη στιγμή που έμαθαν για την τραγική απώλεια της κόρης τους.

Στο δικαστήριο «ακούσαμε ξανά ό,τι αποτρόπαιο κάνανε στην κόρη μας» πρόσθεσε, «εγώ είδα και 2-3 φωτογραφίες, η γυναίκα μου δεν άντεξε να δει καμία». Εκτός όλων αυτών «είχαμε να αντέξουμε και διάφορους θεατρινισμούς και ψέματα, που δεν ήταν μόνο από τους δύο κατηγορούμενους» συνέχισε.

Κλείνοντας θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους δημοσιογράφους, που κάλυπταν ανελλιπώς τη δίκη ενίοτε υπό αντίξοες συνθήκες, αλλά και να πει «μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας συμπαραστάθηκαν».Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.