Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κόψε, ράψε, στρώσε !

Σιγά αλλά σταθερά ( ας ελπίσουμε ) προχωρούν οι επιδιορθώσεις των δρόμων στον Μακρύγιαλο Πιερίας.

Αφού ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες όσον αφορά τις μεγάλες τρύπες, το συνεργείο έστρωσε την άσφαλτο σε σχεδόν όλα τα επίπονα σημεία.

Μένει να κλείσουν όλες οι λακκούβες κάτι που θα πάρει αρκετό χρόνο εφόσον όλοι oι δρόμοι του χωριού μοιάζουν με το Ελβετικό τυρί Emmental.

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση κατάντησε ανυπόφορη και η οδήγηση να απαιτήσει ειδικές ικανότητες για να αποφευχθούν οι τρύπες οι οποίες προκαλούν δαπανηρές ζημιές στα οχήματα των δημοτών.

Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον "Οδηγό Πιερίας"Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.