HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χωρίς ρεύμα απο το απόγευμα λόγω βλάβης σε υποσταθμό της ΔΕΗ περιοχή στο κέντρο της πόλης - Απόψε η αποκατάσταση της ζημιάς (φωτογραφίες)

Συγκεκριμένα στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στο κέντρο της πόλης, σε υποσταθμό που βρίσκεται σε υπόγειο πολυκατοικίας, υπήρξε βλάβη σήμερα το απόγευμα, λόγω διαρροής νερού στα υδραυλικά της εν λόγω πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αρμόδιων της ΔΕΗ που βρέθηκαν στο σημείο, η διαρροή νερού προξένησε βραχυκύκλωμα και διεκόπη το ρεύμα στην περιοχή. ¨Όλη η φασαρία προκλήθηκε, σύμφωνα πάντα με τους υπεύθυνους, επειδή δεν δηλώθηκε η βλάβη εγκαίρως, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται ο υποσταθμός της ΔΕΗ και ν' ακολουθήσει όλη η παραπάνω περιπέτεια.

Στη σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική, όπως και η ΔΕΥΑ Κατερίνης, προκειμένου ν' αντληθούν τα νερά απ' το υπόγειο της πολυκατοικίας, ώστε να ανοίξει η πρόσβαση το συνεργείο βλαβών της ΔΕΗ και να προχωρήσει η αποκατάσταση.

Πριν λίγα λεπτά που βρεθήκαμε στο σημείο, μάθαμε ότι η άντληση των νερών ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα, και το συνεργείο της ΔΕΗ, το οποίο είναι έτοιμο, θα ξεκινήσει τις εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης. Αναμένεται έως το πρωί να είναι όλα έτοιμα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι απ' το σημείο της βλάβης:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια