Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χωρίς ρεύμα απο το απόγευμα λόγω βλάβης σε υποσταθμό της ΔΕΗ περιοχή στο κέντρο της πόλης - Απόψε η αποκατάσταση της ζημιάς (φωτογραφίες)

Συγκεκριμένα στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στο κέντρο της πόλης, σε υποσταθμό που βρίσκεται σε υπόγειο πολυκατοικίας, υπήρξε βλάβη σήμερα το απόγευμα, λόγω διαρροής νερού στα υδραυλικά της εν λόγω πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των αρμόδιων της ΔΕΗ που βρέθηκαν στο σημείο, η διαρροή νερού προξένησε βραχυκύκλωμα και διεκόπη το ρεύμα στην περιοχή. ¨Όλη η φασαρία προκλήθηκε, σύμφωνα πάντα με τους υπεύθυνους, επειδή δεν δηλώθηκε η βλάβη εγκαίρως, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το υπόγειο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται ο υποσταθμός της ΔΕΗ και ν' ακολουθήσει όλη η παραπάνω περιπέτεια.

Στη σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική, όπως και η ΔΕΥΑ Κατερίνης, προκειμένου ν' αντληθούν τα νερά απ' το υπόγειο της πολυκατοικίας, ώστε να ανοίξει η πρόσβαση το συνεργείο βλαβών της ΔΕΗ και να προχωρήσει η αποκατάσταση.

Πριν λίγα λεπτά που βρεθήκαμε στο σημείο, μάθαμε ότι η άντληση των νερών ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα, και το συνεργείο της ΔΕΗ, το οποίο είναι έτοιμο, θα ξεκινήσει τις εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης. Αναμένεται έως το πρωί να είναι όλα έτοιμα.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι απ' το σημείο της βλάβης:Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.