Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σύσταση επιτροπής σχολικών τροχονόμων Δήμου Κατερίνης

Παρά την καθολική αποδοχή από όλους, ότι οι σχολικοί τροχονόμοι προσφέρουν σημαντικό και ουσιαστικό έργο προστατεύοντας ότι πολυτιμότερο υπάρχει στην ζωή, δηλαδή τα παιδιά, κανένας δεν ασχολείται με τις ανάγκες και τα προβλήματα τους.

Έτσι λοιπόν:

  • Το κράτος μας αντιμετωπίζει ως «εθελοντές» και ως εκ τούτου δεν δικαιούμαστε ασφάλεια, υγειονομική κάλυψη και κανένα εργασιακό δικαίωμα.

  • Πληρωνόμαστε με ένα πενιχρό επίδομα, το οποίο στην καλύτερη περίπτωση (κάτι που συμβαίνει σπάνια) φτάνει τα 176 ευρώ τον μήνα και μόνο όταν τα σχολεία λειτουργούν.

  • Δεν αμειβόμαστε καθόλου, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, τα καλοκαίρια, τις αργίες, τα Σ/Κ…

  • Στην συντριπτική πλειοψηφία μας είμαστε άνεργοι, χωρίς ένσημα και χωρίς κανένα άλλο εισόδημα.

  • Τώρα με την κρίση του κορωνοϊού είμαστε και εμείς ανάμεσα σε όλους αυτούς που πλήττονται μιας που τα σχολεία είναι κλειστά και δεν πληρωνόμαστε από κανέναν και δεν δικαιούμαστε κανένα επίδομα.

  • Είμαστε κάθε πρωί και μεσημέρι (και πολλές φορές κατά την διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου) στους δρόμους με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, μέσα στα καυσαέρια, στο κρύο και την βροχή, με μοναδικό σκοπό την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση από το σχολείο των παιδιών των δικών μας και των δικών σας.

  • Καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες για την ασφαλή μεταφορά από και προς τα σχολεία των μαθητών-τριων και θα θέλαμε να έχουμε την ανάλογη αντιμετώπιση από την πολιτεία.

Για όλα τα παραπάνω οι σχολικοί τροχονόμοι του Δήμου Κατερίνης, μετά από συναντήσεις μεταξύ τους, προχώρησαν στην σύσταση μίας επιτροπής που σκοπός της θα είναι να μεταφέρει τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις αγωνίες μας στους θεσμικούς φορείς της πόλης μας με τους οποίους θα επιδιώξουμε να συναντηθούμε άμεσα.


Επιτροπή σχολικών τροχονόμων Δήμου ΚατερίνηςΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.