HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Υγειονομικό υλικό παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας ο Υπουργός Θ. Καράογλου

Μάσκες για τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, παρέδωσε χθες το μεσημέρι ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου. Τον υφυπουργό υποδέχθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ασημάκη Χριστοδουλίδη.

Ο κ. Καράογλου

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός η χώρα μας καταβάλλει πολύ σημαντικές προσπάθειες για να αντιμετωπίσει τον covil19 και μέχρι στιγμής τα έχει πάει πολύ καλά ακούγοντας τους ειδικούς. «Από την πρώτη στιγμή κάναμε έκκληση στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Μακεδονία και τη Θράκη να βοηθήσουν με προϊόντα που θεωρούνται αναγκαία. Είχαμε προσφορά από χιλιάδες μάσκες γάντια, ιατρικές μπλούζες, απολυμαντικά, οτιδήποτε έχει ανάγκη ο τομέας της υγείας» , ανέφερε ο κ. Καράογλου και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για να παραδώσουμε στα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για τους άνδρες και τις γυναίκες που καταβάλλουν πραγματικά τις καλύτερες των δυνατοτήτων τους και δουλεύουν ακατάπαυτα για να ασφαλίσουν την ασφάλεια μας, αλλά και τώρα επιπλέον να εποπτεύουν την εφαρμογή των μέτρων για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, είμαστε εδώ για να τους ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας και να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού και παράλληλα να τους δώσουμε δώρο 500 μάσκες, δωρεά μιας επιχείρησης της Θεσσαλονίκης» τόνισε ο υφυπουργός.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας
Από την πλευρά του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας κ. Ασημάκης Χριστοδουλίδης, ευχαρίστησε τον κ. Καράογλου για την προσφορά του υγειονομικού υλικού. «Η ενέργεια αυτή, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τις δράσεις σε όλη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», τόνισε.



Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, ευχαρίστησε τον υφυπουργό Εσωτερικών για τη προσφορά του υγειονομικού υλικού που θα χρησιμοποιήσει το προσωπικό κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. «Τέτοιες προσφορές και ενέργειες αποδεικνύουν εμπράκτως ότι η Πολιτεία μας συμπαραστέκεται και αναγνωρίζει το δύσκολο έργο μας. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι από την πλευρά μας θα γίνει ότι είναι δυνατόν, στην εφαρμογή των μέτρων περιορισμού σε όλους τους τομείς που έχουν μείνει ακόμη, μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία της δημόσιας υγείας».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια