Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Υγειονομικό υλικό παρέδωσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας ο Υπουργός Θ. Καράογλου

Μάσκες για τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, παρέδωσε χθες το μεσημέρι ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου. Τον υφυπουργό υποδέχθηκε ο αστυνομικός διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ασημάκη Χριστοδουλίδη.

Ο κ. Καράογλου

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός η χώρα μας καταβάλλει πολύ σημαντικές προσπάθειες για να αντιμετωπίσει τον covil19 και μέχρι στιγμής τα έχει πάει πολύ καλά ακούγοντας τους ειδικούς. «Από την πρώτη στιγμή κάναμε έκκληση στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Μακεδονία και τη Θράκη να βοηθήσουν με προϊόντα που θεωρούνται αναγκαία. Είχαμε προσφορά από χιλιάδες μάσκες γάντια, ιατρικές μπλούζες, απολυμαντικά, οτιδήποτε έχει ανάγκη ο τομέας της υγείας» , ανέφερε ο κ. Καράογλου και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για να παραδώσουμε στα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για τους άνδρες και τις γυναίκες που καταβάλλουν πραγματικά τις καλύτερες των δυνατοτήτων τους και δουλεύουν ακατάπαυτα για να ασφαλίσουν την ασφάλεια μας, αλλά και τώρα επιπλέον να εποπτεύουν την εφαρμογή των μέτρων για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, είμαστε εδώ για να τους ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας και να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του ελληνικού λαού και παράλληλα να τους δώσουμε δώρο 500 μάσκες, δωρεά μιας επιχείρησης της Θεσσαλονίκης» τόνισε ο υφυπουργός.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας
Από την πλευρά του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Μακεδονίας κ. Ασημάκης Χριστοδουλίδης, ευχαρίστησε τον κ. Καράογλου για την προσφορά του υγειονομικού υλικού. «Η ενέργεια αυτή, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τις δράσεις σε όλη την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», τόνισε.Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, ευχαρίστησε τον υφυπουργό Εσωτερικών για τη προσφορά του υγειονομικού υλικού που θα χρησιμοποιήσει το προσωπικό κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του. «Τέτοιες προσφορές και ενέργειες αποδεικνύουν εμπράκτως ότι η Πολιτεία μας συμπαραστέκεται και αναγνωρίζει το δύσκολο έργο μας. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι από την πλευρά μας θα γίνει ότι είναι δυνατόν, στην εφαρμογή των μέτρων περιορισμού σε όλους τους τομείς που έχουν μείνει ακόμη, μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία της δημόσιας υγείας».

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.