HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κανίβαλοι πατέρας και γιος διαμέλισαν και έφαγαν πρώην αστυνομικό – Σέρβιραν το «δείπνο» σε άστεγο

Ένας πατέρας και ο γιος του χαμογελούσαν όταν άκουσαν την ετυμηγορία ουκρανικού δικαστηρίου για τη δολοφονία ενός πρώην αστυνομικού.

Μόνο φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής υπόθεσης κανιβαλισμού στο Χάρκοβο.

Ο 42χρονος Μαξίμ Κοστιούκοφ κι ο ηλικίας 21 ετών γιος του, Γιαροσλάβ, έπιναν παρέα με τον 45χρονο Γιεβγκένι Ζένια Πετρόφ στο διαμέρισμά τους στην πόλη Σαλτίβκα κοντά στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, όταν άρχισαν να λογοφέρουν με αφορμή τις φονικές μάχες μεταξύ των δυνάμεων του Κιέβου και των ρωσόφιλων ανταρτών στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η διαμάχη κατέληξε στο άγριο φονικό του πρώην αστυνομικού τον Οκτώβριο του 2018. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου ο Γιαροσλάβ έπιασε το θύμα από πίσω ενώ ο πατέρας του το μαχαίρωσε δύο φορές στο στήθος. Στη συνέχεια ο γιος έκοψε το κεφάλι του πρώην αστυνομικού, τεμάχια σάρκας και αφαίρεσε την καρδιά, τα νεφρά, το συκώτι κι άλλα όργανα, τα μαγείρεψε και τα «σέρβιραν σε γεύμα», με προσκεκλημένο κι έναν άστεγο, ονόματι Γιούρα, όπως ομολόγησε.

Την ώρα που η εισαγγελέας τόνιζε ότι «δεν υπάρχει στον Ποινικό Κώδικα της Ουκρανίας έγκλημα όπως ο κανιβαλισμός και γι’ αυτό δεν μπορεί να περιληφθεί στο κατηγορητήριο. Τους απαγγείλαμε κατηγορίες για φόνο υπό ιδιαίτερα ειδεχθείς συνθήκες και… παράνομη οπλοκατοχή», οι δύο άνδρες γελούσαν.

Το ακέφαλο πτώμα βρέθηκε σ’ ένα κελάρι κοντά σε συγκρότημα διαμερισμάτων από μία σοκαρισμένη ένοικος της πολυκατοικίας, που ειδοποίησε την αστυνομία.

Η πρώην σύζυγος του θύματος το αναγνώρισε από το κομμένο κεφάλι κι έκτοτε έχει χάσει τον ύπνο της, όπως λέει. Το δικαστήριο καταδίκασε τους δύο άνδρες σε 15ετή κάθειρξη.




Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια