HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άμισθος αντιδήμαρχος ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιουκάνης – Ποιες είναι οι αρμοδιότητες του

Επίσημα απο σήμερα έχουμε και δεύτερο αντιδήμαρχο στο Πράσινο, καθώς με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιουκάνης και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλός στην αντιδημαρχία Πρασίνου μέχρι πρότινος με απόφαση του δημάρχου Κατερίνης Κ. Κουκοδήμου αναλαμβάνει χρέη αντιδημάρχου χωρίς μισθό. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί παραίτηση του επίσης αντιδημάρχου Βαγγέλη Κήπου ο οποίος εξακολουθεί να είναι με αρμοδιότητες το αρδευτικό δίκτυο.

Η απόφαση στη Διαύγεια

«Ορίζουμε άμισθο αντιδήμαρχο του Δήμου Κατερίνης τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Τσιουκάνη με θητεία έως 31.12.2020 και του μεταβιβάζουμε αρμοδιότητες ως εξής: Την ευθύνη, εποπτεία, οργάνωση, συντονισμό και έλεγχο των υπηρεσιακών μονάδων του Τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, και ειδικότερα:  αρμοδιότητες προστασίας και αναβάθμισης του περιβάλλοντος, περιβαλλοντικής αποκατάστασης και ανάπλασης περιοχών αρμοδιότητες διαχείρισης κοιμητηρίων  αρμοδιότητες συντήρησης πρασίνου.

Κατά τα λοιπά ισχύουν οι αριθμ. οικ. 35277/2.9.2019, αριθμ. οικ. 40726/3.10.2019 και αριθμ. οικ.12969/8.5.2020 αποφάσεις Δημάρχου», αναφέρει η απόφαση που αναρτήθηκε στο Διαύγεια σήμερα.


Κ. Τσιουκάνης: "Θα συνεχίσω να εργάζομαι για την πόλη που αγαπώ. Για μένα πάνω απο κόμματα και συνδυασμούς είναι η Κατερίνη και όλοι όσοι μ' εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους."

Αυτή ήταν η λακωνική δήλωση του κ. Τσιουκάνη που μας έκανε σήμερα κατα την διάρκεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας μαζί του.


Δείτε εδώ την απόφαση του Δημάρχου της ανάθεσης των καθηκόντων του κ. Τσιουκάνη


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια