Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Άμισθος αντιδήμαρχος ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιουκάνης – Ποιες είναι οι αρμοδιότητες του

Επίσημα απο σήμερα έχουμε και δεύτερο αντιδήμαρχο στο Πράσινο, καθώς με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιουκάνης και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλός στην αντιδημαρχία Πρασίνου μέχρι πρότινος με απόφαση του δημάρχου Κατερίνης Κ. Κουκοδήμου αναλαμβάνει χρέη αντιδημάρχου χωρίς μισθό. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί παραίτηση του επίσης αντιδημάρχου Βαγγέλη Κήπου ο οποίος εξακολουθεί να είναι με αρμοδιότητες το αρδευτικό δίκτυο.

Η απόφαση στη Διαύγεια

«Ορίζουμε άμισθο αντιδήμαρχο του Δήμου Κατερίνης τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο Κωνσταντίνο Τσιουκάνη με θητεία έως 31.12.2020 και του μεταβιβάζουμε αρμοδιότητες ως εξής: Την ευθύνη, εποπτεία, οργάνωση, συντονισμό και έλεγχο των υπηρεσιακών μονάδων του Τμήματος Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, και ειδικότερα:  αρμοδιότητες προστασίας και αναβάθμισης του περιβάλλοντος, περιβαλλοντικής αποκατάστασης και ανάπλασης περιοχών αρμοδιότητες διαχείρισης κοιμητηρίων  αρμοδιότητες συντήρησης πρασίνου.

Κατά τα λοιπά ισχύουν οι αριθμ. οικ. 35277/2.9.2019, αριθμ. οικ. 40726/3.10.2019 και αριθμ. οικ.12969/8.5.2020 αποφάσεις Δημάρχου», αναφέρει η απόφαση που αναρτήθηκε στο Διαύγεια σήμερα.


Κ. Τσιουκάνης: "Θα συνεχίσω να εργάζομαι για την πόλη που αγαπώ. Για μένα πάνω απο κόμματα και συνδυασμούς είναι η Κατερίνη και όλοι όσοι μ' εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους."

Αυτή ήταν η λακωνική δήλωση του κ. Τσιουκάνη που μας έκανε σήμερα κατα την διάρκεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας μαζί του.


Δείτε εδώ την απόφαση του Δημάρχου της ανάθεσης των καθηκόντων του κ. Τσιουκάνη


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.