Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ελεύθερος ο Νίκος Παναγιωτίδης των Αντίκ μετά τη σύλληψη

Ο 42χρονος μουσικός Νίκος Παναγιωτίδης συνελήφθη από Σουηδούς αστυνομικούς, την προηγούμενη Παρασκευή, βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που είχαν βγάλει οι ελληνικές αρχές…

Πρόκειται για μια υπόθεση εκβίασης, για την οποία του είχε επιβληθεί ποινή η οποία όμως δεν εκτελέστηκε.

Πλήρωσε και αφέθηκε ελεύθερος

Χρηματικό ποσό άνω των 15.000 ευρώ πλήρωσε, για την εξαγορά της ποινής με την οποία καταδικάστηκε, συν τις προσαυξήσεις, ο γνωστός μουσικός Νίκος Παναγιωτίδης – άλλοτε παρτενέρ της Έλενας Παπαρίζου στο συγκρότημα των Antique- για να αφεθεί ελεύθερος. Στις 8 Μαΐου, συνελήφθη ως φυγόποινος στη Σουηδία, όπου διαμένει μόνιμα, ύστερα από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ο 42χρονος καταδικάστηκε, τελεσίδικα, επειδή, τη διετία 2002- 2003, φέρεται πως απείλησε επανειλημμένα τη θεία του ότι θα τη σκοτώσει την ίδια και μέλη της οικογένειας της, με περίστροφο, ενώ την εξανάγκασε να μην προβεί στις αναγκαίες δικαστικές ενέργειες για την επιστροφή σε αυτήν του χρηματικού ποσού 100.000 ευρώ που του είχε δανείσει κρυφά από το σύζυγό της.

Σε πρώτο βαθμό, το 2010, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης του επέβαλε  κάθειρξη 6 ετών για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση ενώ η έφεση του είχε ανασταλτικό   αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής. Το δευτεροβάθμιο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε φυλάκιση 4 ετών και επέτρεψε την εξαγορά της ποινής προς 5 ευρώ/ ημέρα. Ο κατηγορούμενος δεν παρέστη και στις δύο δίκες και δικάστηκε δια πληρεξουσίου δικηγόρου.

«Η ποινή είχε ήδη μειωθεί με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου και ο εντολέας μου την εξαγόρασε. Πλήρωσε τη μετατραπείσα ποινή προς 5 ευρώ/ ημέρα, έτσι ώστε να ανακληθεί το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψη και να αφεθεί ελεύθερος» ανέφερε στο GRTimes ο γνωστός ποινικολόγος Ευθύμιος Καυκόπουλος ο οποίος εκπροσώπησε τον Ν. Παναγιωτίδη σε όλα τα στάδια της ποινικής διαδικασίας.
ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.