Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ασφαλτόστρωση και διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο Γηροκομείο της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης

Αίτημα πολλών ετών η ασφαλτόστρωση και διαμόρφωση του αύλειου χώρου στο Γηροκομείο της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης. Μετά την κοινή δέσμευση τόσο του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου όσο και του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας Γιώργου Νταντάμη, το έργο υλοποιείται αυτές τις μέρες με συνεργεία του Δήμου.

Τις ευχαριστίες του στη δημοτική αρχή μετέφερε ο Αιδέσιμος της Ευαγγελικής Εκκλησίας Γιάννης Υφαντίδης, ενώ ο Δήμαρχος Κατερίνης τόνισε, ότι, η κάθε γειτονιά και κάθε συνοικία της πόλης αποτελούν βασική προτεραιότητα της νέας διοίκησης.

Τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γ.Νταντάμης έχουν θέσει κοινό πλαίσιο δράσης στην κατεύθυνση αυτή, το οποίο ακολουθείται απαρέγκλιτα. «Η ισχύς εν τη ενώσει και μόνη μας μέριμνα να υλοποιήσουμε όσα υποσχεθήκαμε στους δημότες», κατέληξε ο δήμαρχος Κατερίνης Κ.Κουκοδήμος.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.