Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής θωράκισης και αγροτικής οδοποιίας από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Σε παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, μετέβη η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, πραγματοποιώντας αυτοψία, διαπίστωσε, την εξέλιξη και την καλή ποιότητα του έργου καθαρισμού ρεμάτων, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία περιοχής.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας:«Καθημερινά η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με  σημαντικές παρεμβάσεις, υλοποιεί δεσμεύσεις, και ικανοποιεί αιτήματα, για την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας και την προστασία των περιοχών  από πλημμυρικά φαινόμενα»

Οι εξελισσόμενες παρεμβάσεις, αφορούν, καθαρισμό του ρέματος «Κεραμίδα» από Καταχά έως το Βιολογικό Καθαρισμό Κολινδρού σε μήκος 4 χιλιομέτρων, καθαρισμό του ρέματος «Πατώματα» στα Παλιάμπελα Κολινδρού και καθαρισμό του ρέματος «Κρυονερίου», στην κτηματική περιοχή του  Αιγινίου.

Παράλληλα, η κ. Σοφία Μαυρίδου, επιθεώρησε εργασίες καθαρισμού των ρείθρων της επαρχιακής οδού Κολινδρού-Παλιάμπελα και διαμόρφωσης αγροτικής οδοποιίας στα Παλιάμπελα, που υλοποιούνται με γρήγορο ρυθμό από μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού πληθυσμού.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.