HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


“Κόλαση” με φωνές και ύβρεις σε δύο εστιατόρια λίγο πριν ανοίξουν! Τους έλουσε κρύος ιδρώτας

Ο κορονοϊός έβαλε λουκέτα στα εστιατόρια πριν από δύο μήνες. Αύριο ανοίγουν ξανά, όμως τα απρόοπτα δεν λείπουν…

Δεν κρατήθηκαν για δύο μέρες ακόμα, οι ιδιοκτήτες ψητοπωλείων σε δύο περιπτώσεις στην Ηλεία και παραβίασαν τα μέτρα πρόληψης για τον κορoνοϊό. Σύμφωνα με την Αστυνομία που κινητοποιήθηκε μετά από καταγγελίες, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων είχαν αναπτύξει τραποκαθίσματα και εξυπηρετούσαν πελάτες.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας επιχειρηματίας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε αναπτύξει τραπέζι και εξυπηρετούσε δυο άτομα, κατά παράβαση των μέτρων που ισχύουν για την λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, στο πλαίσιο πρόληψης ασθενειών.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη, χθες το βράδυ σε χωριό του Πύργου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ακόμη ένας επιχειρηματίας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε αναπτύξει τραπέζια και υπήρχαν καθήμενα τέσσερα άτομα, που κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά, κατά παράβαση των μέτρων που ισχύουν για την λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, στο πλαίσιο πρόληψης ασθενειών.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για την παραβίαση των μέτρων.



Πηγή: ilialive.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια