Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Για να μην χάσει κανείς τον δρόμο του»: Χάρτης ΜΚΟ δείχνει στους αλλοδαπούς το «ταξίδι» για τη Λέσβο (φώτο)

Σε κανέναν δεν προκαλούν εντύπωση τα όσα καταγγέλλει ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, όπου και ανέβασε μια φωτογραφία από έναν χάρτη ΜΚΟ, όπου δείχνει στους αλλοδαπούς το πως θα πάνε στη Λέσβο.

Χάρτης των ΜΚΟ για το ταξίδι παράτυπων μεταναστών από τα τουρκικά παράλια στις ακτές της Λέσβου…. Για να μην χάνουν τον δρόμο…. Ο χάρτης ήταν αναρτημένος στο παράνομο Παρατηρητήριο των ΜΚΟ στο ακρωτήρι Κόρακας αλλά και στο Καμπ της Συκαμιάς.

Την φωτογραφία δημοσιοποίησε χθες ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με το σχόλιο: «Αναλυτικός χάρτης, για να μη χάσει κανένας τον δρόμο. Υπάρχουν και ζώνες αποβίβασης, όπως στην Νορμανδία. Κατά τα λοιπά, όλα είναι τυχαία και αύριο είναι Πέμπτη».
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.