Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ατελείωτες ουρές για πληρωμή λογαριασμών ΕΥΔΑΠ – Εντολή να μην κοπεί σε κανέναν το νερό

Ατελείωτες ουρές παρατηρούνται από το πρωί της Τρίτης στα κεντρικά ταμεία της ΕΥΔΑΠ στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια.

Πολίτες με ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής έσπευσαν από το πρωί να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους στα ταμεία του οργανισμού.

Σε παρέμβαση που έκανε στέλεχος του αρμόδιου Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στον σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «έχει δοθεί εντολή στην ΕΥΔΑΠ να μην κοπεί το νερό σε κανέναν καταναλωτή προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία και να μην στέκεται ο κόσμος στις ουρές διακινδυνεύοντας από τον συνωστισμό».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής εν μέσω της πανδημίας είχε τονίσει ότι «Η ΕΥΔΑΠ αυτή την περίοδο είναι μια εταιρία που μπορεί να κάνει μία αναστολή πληρωμών για ένα εύλογο χρονικό διάστημα διότι ζούμε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση»


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.