Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ << ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ>>


Το Επιμελητήριο Πιερίας παρεμβαίνοντας ενεργά υπέρ των ζωτικών συμφερόντων των μελών του και συμβάλλοντας στην ομαλή μετάβαση της Οικονομίας της χώρας στην κανονικότητα ,απέστειλε διά του Προέδρου του ,Ηλία Χατζηχριστοδούλου, στους Υπουργούς Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα και Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Αδ. Γεωργιάδη, επιστολή με την οποία:


α) Προτείνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την ένταξη των επιχειρήσεων, που επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού, στο καθεστώς χρηματοδοτικής ενίσχυσης με τη μορφή της επιστρεπτέας προκαταβολής, μέχρι την 01-06-2020 ,προκειμένου να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις.

β) Ζητεί την ένταξη στην εν λόγω χρηματοδοτική ενίσχυση, ακόμη και των ατομικών επιχειρήσεων, οι οποίες δεν απασχολούσαν προσωπικό, κατά την 31/03/2020.
Οι λόγοι ένταξής τους είναι προφανείς.

Πρώτον: Ο αριθμός τους υπερβαίνει τις 130.000 σε ολόκληρη τη χώρα.

Δεύτερον: Αποτελούν ένα από τα πιο ευάλωτα τμήματα της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας, αφού η πρόσβασή τους στο τραπεζικό σύστημα είναι πράγματι δυσχερής.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.