Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πιερίας ενημερώνει και προειδοποιεί


Αγαπητοί συμπολίτες.

Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο με προσωπικές θυσίες, αλλά παραμείναμε ασφαλείς.

Το πρώτο στοίχημα για την κατά το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 κερδήθηκε.

Κερδίσαμε μια μάχη, αλλά ο πόλεμος ενάντια στον αόρατο εχθρό συνεχίζεται. Έτσι, λοιπόν, με την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις , η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία αποφάσισε την σταδιακή επαναφορά των οδοντιατρείων όλης της χώρας σε κανονική λειτουργία, από την Δευτέρα 4/5/2020.

Η λειτουργία όμως των οδοντιατρείων θα είναι διαφορετική από αυτή που όλοι γνωρίζατε μέχρι τώρα, αλλά θα παραμείνουν το ίδιο ίσως και περισσότερο ασφαλή, καθώς εφαρμόζονται σε όλα τα οδοντιατρεία διεθνώς αναγνωρισμένα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Από όλους εσάς ζητάμε την συνεργασία σας και την καλή σας διάθεση ώστε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μάχες ενάντια στον ιό.

΄Έτσι λοιπόν στο εξής και μέχρι νεότερης ενημέρωσης θα πρέπει να ακολουθούνται τα εξής:


Για το ΔΣ
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ                                                     ΠΑΓΟΥΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.