Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μάσκες, αντισηπτικά και μικρότερη πληρότητα στις πτήσεις

Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να έχει περιοριστεί, ωστόσο παραμένει εδώ και έχει αλλάξει δραστικά σχεδόν τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη. Μεταξύ αυτών και τα αεροπορικά ταξίδια, τα οποία έχουν τροποποιηθεί σημαντικά.

Στο πλαίσιο αυτό, η αεροπορική εταιρία Delta Air Lines Inc θα κρατήσει την πληρότητα των θέσεων των επιβατών στα αεροσκάφη της σε ποσοστό όχι μεγαλύτερο του 60% τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο, προσθέτοντας περισσότερες πτήσεις στο πτητικό της πρόγραμμα σε σύγκριση με τις πτήσεις που συνήθως δικαιολογεί η ζήτηση, όπως δήλωσαν πηγές που έχουν λάβει γνώση για το ζήτημα αυτό.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου στοιχήματος στο οποίο έδωσε έμφαση ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας, Εντ Μπαστιάν, απευθυνόμενος στους μετόχους τον προηγούμενο μήνα: η αντίληψη των επιβατών για την ασφάλεια, θα έχει καθοριστικό ρόλο στην αποκατάσταση της συνηθισμένης ταξιδιωτικής κίνησης, καθώς οι επιβάτες θα έχουν τη θέληση να πληρώσουν μία προσαύξηση για την άνεση της πτήσης τους.

Οι λεπτομέρειες είναι ενδεχόμενο να αλλάξουν, δήλωσαν οι ανώνυμα οι πηγές, επικαλούμενες την αβεβαιότητα γύρω από το χρόνο που θα απαιτήσει η ανάκαμψη από την κρίση του κορονοϊού, η οποία μείωσε δραστικά τη ζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων.

Επίσης, η αεροπορική εταιρία της Αυστραλίας Qantas Airways Ltd ανακοίνωσε σήμερα (19/05) ότι θα εφαρμόσει νέα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας στην καμπίνα επιβατών των αεροσκαφών της.

Έτσι, η Qantas θα διανέμει μάσκες προσώπου, αλλά και αντισηπτικά μαντίλια για να διασφαλίσει την υγειονομική ασφάλεια των πτήσεων της, αλλά και να κρατήσει ήρεμους τους επιβάτες της.

Ωστόσο, δεν θα αφήσει άδειες τις μεσαίες θέσεις επιβατών, όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η παροχή γευμάτων στη διάρκεια των πτήσεων θα απλοποιηθεί, ο καθαρισμός των αεροσκαφών θα ενισχυθεί, ενώ θα ζητείται από τους επιβάτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους μέσα στην καμπίνα των αεροσκαφών από τη στιγμή που θα κάθονται στις θέσεις τους, στο πλαίσιο της εφαρμογής των νέων μέτρων υγειονομικής ασφάλειας που θα εφαρμοστούν από τις 12 Ιουνίου, σύμφωνα με την Qantas.

Οι μάσκες δεν θα είναι υποχρεωτικές, αλλά η Qantas θα συνιστά στους επιβάτες της να τις φορούν, ώστε όλοι να παραμένουν ήρεμοι στη διάρκεια των πτήσεων, όπως ανακοίνωσε η αυστραλιανή αεροπορική εταιρία.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.