Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κραυγή αγωνίας για τους πολιτιστικούς συλλόγους της χώρας από τον Μιχάλη Καμανατζή - Με οριστικό λουκέτο απειλούνται μετά την καραντίνα οι πολιτιστικοί σύλλογοι (βίντεο)

Σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού «ΟPEN» εμφανίστηκε σήμερα ο πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Κατερίνης «Όλυμπος» κ. Μιχάλης Καμανατζής εκφράζοντας την αγωνία του για τους πολιτιστικούς συλλόγους της χώρας και τους ανθρώπους που εργάζονται μέσα αλλά και γύρω από αυτούς και τις πολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιούν κάθε χρόνο.

Ο κ. Καμανατζής μίλησε για «αδικία» για τους εργαζόμενους στον πολιτισμό που απολύθηκαν με Ε7 λόγω κορονοϊού και δεν έχουν λάβει κανένα επίδομα βοήθειας. Επίσης αναφέρθηκε τόσο στην αμταίωση πολλών προγραμματισμένων εκδηλώσεων, όσο και στην έλλειψη προγραμματισμού για το καλοκαίρι, επειδή ακριβώς η κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα τους όρους με τους οποίους θα επιτραπούν οι φετινές καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Καμαντζή στο «ΟPEN»:
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.