HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κραυγή αγωνίας από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων

Ο κλάδος των ιδιοκτητών γυμναστηρίων βρίσκεται πλέον σε απόγνωση, καθώς η απόφαση της κυβέρνησης να ανοίξουν οι κλειστοί χώροι άθλησης τέλη Ιουνίου θα αποτελέσουν την «ταφόπλακα» για τον κλάδο μας.

Ήδη όλο αυτό το διάστημα καλούμαστε και είμαστε συνεπής όσο μπορούμε, στις υποχρεώσεις μας, τα έξοδα «τρέχουν», 45 χιλιάδες εργαζόμενοι είναι στον αέρα , ενώ είναι αμφίβολο πλέον εάν θα ανοίξουν όλοι οι συνάδελφοι, όταν θα γίνει αυτό.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξουμε στις 29 Ιουνίου, απόφαση για εμάς χωρίς λογική, όταν ήδη εργάζονται οι φυσιοθεραπευτές που έρχονται σε άμεση επαφή με τον πελάτη οι αισθητικοί- κομμωτές, οι οδοντίατροι. Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν, σε λίγες μέρες θα ανοίξουν τα εστιατόρια και τα καφέ, στο αυτοκίνητο επιτρέπονται πλέον τρία άτομα. Αποφάσεις ο οποίες μας κάνουν πραγματικά να απορούμε όταν εμείς, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας των γυμναστηρίων μας, και των κλειστών χώρων άθλησης, λειτουργούσαμε και εφαρμόζαμε όλα τα μέτρα υγιεινής με σωστό προγραμματισμό χωρίς να δημιουργείται το φαινόμενο του συνωστισμού.

Είναι λοιπόν βέβαιο ότι μετά την πανδημία τα μέτρα θα εφαρμοστούν ακόμη πιο αυστηρά, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ανά τετραγωνικά και ανά ώρα λειτουργίας.

Ζητούμε από την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους, προτού αφανιστεί ο κλάδος μας, την ύστατη στιγμή, να αναθεωρήσει την απόφαση της και να μας επιτραπεί να ανοίξουμε τα γυμναστήρια νωρίτερα από την 29η Ιουνίου

Ένωση ιδιοκτητών γυμναστηρίων Πιερίας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια