Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ετοιμάζεται για καλοκαίρι η Πιερία από τη Σοφία !

Στο πλαίσιο στήριξης και ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας, τουριστικής και όχι μόνο, η δυναμική και με συνεχή παρουσία, -από το ένα άκρο του νομού ως το άλλο,- αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, αυτή τη φορά επέβλεψε και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών χορτοκοπής και δενδροκοπής.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών έως το τέλος της εβδομάδος θα έχουν περαιωθεί οι εργασίες χορτοκοπής (παραπλεύρως των δρόμων) του συνόλου του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας, συνολικού μήκους 450 χιλιομέτρων περίπου. Η προσπάθεια της κας Σοφία Μαυρίδου είναι αντάξια της φήμης του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας.


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες & βίντεο στον "Οδηγό Πίερίας"


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.