Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την επέτειο λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

«Οι Έλληνες παραμερίζοντας τις πολιτικές, ιδεολογικές και κοινωνικές διαφορές τους, αγωνίστηκαν ενωμένοι για την εθνική τους επιβίωση και απελευθέρωση.

Η αναβίωση της ιστορικής μνήμης και η απόδοση τιμής στους εθνικούς μας Ήρωες, που θυσιάστηκαν, που πολέμησαν με φιλοπατρία και αυταπάρνηση, για να απολαμβάνουμε σήμερα, όλοι εμείς, τα αγαθά της ειρήνης, της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του πολιτισμού, πέρα από υποχρέωσή μας είναι και τροφή για προβληματισμό και κίνητρο αφύπνισης. 

Οφείλουμε, να αποδώσουμε φόρο τιμής και σεβασμού, διατηρώντας  ζωντανή τη μνήμη. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας και το λαό μας, ας αναλογιστούμε όλοι μας, την καθοριστική σημασία που έχει η  εθνική ενότητα και η αλληλεγγύη, για την επίτευξη των συλλογικών μας στόχων και οραμάτων. 

Ας προσπαθήσουμε, να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Ηρώων και να παλέψουμε ενωμένοι και με ομοψυχία, για να φέρουμε ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο στο λαό και στον τόπο»


Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.