Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΕΠΣ Πιερίας – Αθρόα προσέλευση για προσφορά αίματος

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των Ανθρώπων του ποδοσφαίρου της Πιερίας (των αθλητών, των παραγόντων, των διαιτητών αλλά και φιλάθλων), στην Εθελοντική Αιμοδοσία την οποία διοργάνωσε η ΕΠΣ, σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, την Πέμπτη 14 Μαΐου στο Αθλητικό κέντρο της Νέας Εφέσου.

Η προσφορά αίματος για τον συνάνθρωπο, ως αρχική ιδέα του προέδρου της ΕΠΣ κ. Στέργιου Τόκα, είχε ουσιαστική απήχηση τόσο στα μέλη της Ε.Ε., όσο και στους ανθρώπους των Σωματείων Ποδοσφαίρου, οι οποίοι προσήλθαν μαζικά και κατόπιν της αρχικής εξέτασης μπόρεσαν τελικά στις περισσότερες περιπτώσεις, να δώσουν αίμα.

Η ΕΠΣ Πιερίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες και ευελπιστεί να καταστήσει θεσμό την προσφορά αίματος των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, όπως έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να θεσμοθετήσει ανάλογες δράσεις προσφοράς προς κοινωνικά και οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας.


Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ ΠιερίαςΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.