Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εργασίες που αναβαθμίζουν την καθημερινότητα στις Τ.Κ. Κοινότητες Τριλόφου, Νεοκαισάρειας & στη Δ.Κ. Σβορώνου

Με στόχο την υποστήριξη της καθημερινότητας και την αντιμετώπιση υφιστάμενων προβλημάτων, σειρά εργασιών εκτελούνται την τρέχουσα περίοδο στις Τοπικές - Δημοτικές Κοινότητες, με την παρέμβαση των Υπηρεσιών του Δήμου Κατερίνης και τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη.

Προς την κατεύθυνση αυτή, στην Τ.Κ. Τριλόφου, υλοποιήθηκαν συντηρήσεις στην αγροτική οδοποιία, ενώ αποκαταστάθηκαν βλάβες στο αρδευτικό δίκτυο.  Αντίστοιχες εργασίες έγιναν και στη Δ.Κ. Σβορώνου, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη, του προέδρου της Δ.Κ. Χρήστου Κωνσταντινίδη, καθώς και των υδρονομέων της περιοχής. Επιπλέον, στον Σβορώνο δόθηκε έμφαση στον καθαρισμό των κεντρικών αρδευτικών καναλιών & ρεμάτων.

Παράλληλα, στην Τ.Κ. Νεοακαισάρειας, τον εξωραϊσμό, τη λειτουργικότητα του δημόσιου χώρου, την άνετη πρόσβαση των κατοίκων εξυπηρετεί η αποκατάσταση και επίστρωση πεζοδρομίων με κυβόλιθους, στον προαύλιο χώρο του κτιρίου (Εκθετήριο), που στεγάζει τη δράση του, ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου "Μαστόδοντας - Νεοκαισάρεια".Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.