Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ: Για καλοκαιρινές διακοπές επιλέγουμε Ελλάδα και Πιερία

Η χώρα μας αλλά και όλη η ανθρωπότητα βιώνει τον τελευταίο καιρό μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Εξαιτίας της κατάστασης αυτής, αντιμετωπίζουμε αντιξοότητες οι οποίες επηρεάζουν σαφώς και τον τομέα του τουρισμού.
   
O τουρισμός αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση ενόψει της σταδιακής αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων και της επανεκκίνησης της οικονομικής δραστηριότητας.

Μέλημά όλων μας η διατήρηση και ενδυνάμωση  της Ελληνικής τουριστικής αγοράς.

Αυτό είναι το ελάχιστο  που μπορούμε να  κάνουμε έτσι ώστε να συμβάλουμε όλοι μας στην προσπάθεια διάσωσης της φετινής τουριστικής περιόδου.

Γι' αυτό φέτος επιλέγουμε τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα  για τις καλοκαιρινές διακοπές μας με ασφάλεια.

Στην Ελλάδα λόγω της γεωμορφολογίας μας, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τα περισσότερα είδη τουρισμού, θαλάσσιο, ορειβατικό-περιπατητικό, αγροτουρισμό,   θρησκευτικό τουρισμό,  γαστρονομικό τουρισμό, κ.ά. και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να κοινωνήσουμε.

Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ο τουρισμός ως βασικός πυλώνας της οικονομίας συνυπάρχει σε μια αλυσιδωτή αντίδραση με την πρωτογενή παραγωγή μας και τον κοινωνικό ιστό.

Όλες οι υπηρεσίες, οι ιδιωτικοί και δημόσιοι φορείς, οι ιδιώτες μεμονωμένα αλλά και η κοινωνία σαν σύνολο, ως κρίκοι της αλυσίδας αυτής, είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τον εσωτερικό τουρισμό και να στραφούμε άμεσα προς αυτήν τη κατεύθυνση κατά τη διάρκεια της πορείας προς την κανονικότητα.

Κάθε περιοχή της Ελλάδας είναι ένας ιδανικός προορισμός για αποδράσεις όπου μπορείς να ανακαλύψεις καινούριες εμπειρίες κάθε φορά.

Η προσφορά των εξειδικευμένων τουριστικών προϊόντων υψηλής ποιότητας που ήδη παρέχονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και η ποικιλία των ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού που συμπληρώνουν το παραδοσιακό τουριστικό προϊόν της χώρας είμαστε βέβαιοι ότι θα συντελέσουν στη στήριξη και διεύρυνση της φετινής τουριστικής περιόδου και παράλληλα στην ανάπτυξη του εγχώριου τουρισμού με πολλαπλά οφέλη στην ελληνική οικονομία και κοινωνία παρά τη δύσκολη σημερινή συγκυρία.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.