Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Υπό προϋποθέσεις αλλά με ασφάλεια, η επαναλειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης


Υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΥΠΠΟΑ/ΓΡΥΠ/221365/5719, ΦΕΚ 1867/Τ β’/16.05.2020) ξεκίνησε η επαναλειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, στον φυσικό του χώρο, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020, ύστερα από το κλείσιμό του, για πάνω από δύο μήνες, λόγω της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορωνοϊός (Covid-19).
Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία:
  • Η δια ζώσης διδασκαλία ξεκινά για τους σπουδαστές άνω των 11 ετών.
  • Απαγορεύεται η διδασκαλία και η χρήση πνευστών και κρουστών οργάνων, τυμπάνων καθώς και η φωνητική διδασκαλία.
  • Το Ακαδημαϊκό Έτος παρατείνεται για όλα Ωδεία έως την 31.07.2020

ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Πριν από την επανέναρξη λειτουργίας, η Διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης φρόντισε για την πιστή τήρηση όλων των  υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν κοινοποιηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού προς όλες τις Μουσικές Εκπαιδευτικές Δομές της χώρας και με συνεχείς ενημερώσεις γνωστοποιήθηκαν σχετικές οδηγίες τόσο στους σπουδαστές όσο και στο προσωπικό, με κύριο στόχο όλοι να λειτουργήσουν με ασφάλεια.

Επίσης, ύστερα από συνεννόηση του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου με τον Δήμο Κατερίνης (Αντιδημαρχία Καθαριότητας), πραγματοποιήθηκε, όπως είναι ήδη γνωστό, η απολύμανση των γραφείων, των σχολικών αιθουσών και των υπόλοιπων χώρων του κτιρίου όπου στεγάζεται το Ωδείο προκειμένου να γίνει με ασφάλεια η υποδοχή των σπουδαστών, των εκπαιδευτικών, των υπαλλήλων Γραμματείας καθώς και των στελεχών της Διοίκησης.

Επιπλέον, σε δύο κατά σειρά συναντήσεις με την Διοίκηση, στις 15 και 19 Μαΐου 2020, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τους ειδικούς κανόνες που θα ακολουθηθούν, κατά την επανέναρξη λειτουργίας, στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης. Πρόκειται για ειδικούς κανόνες που προβλέπονται από νομοθετικές διατάξεις για την προστασία από τον COVID-19, που αφορούν στην προφύλαξη όλων ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού και να προστατευθεί η Δημόσια Υγεία.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.