Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πότε και γιατί αξίζει να καταψύξεις τις φράουλες

Στις φράουλες λίγοι άνθρωποι μπορούν να αντισταθούν, ένα πεντανόστιμο φρούτο γεμάτο βιταμίνη C και πολύτιμα συστατικά.
Κι ενώ η φρέσκια φράουλα είναι ακαταμάχητη, δεν ζει δυστυχώς πολύ στο ψυγείο.

Κι εδώ ακριβώς μπαίνει η κατάψυξη της φράουλας.Ο αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων μας λέει πως οι φρέσκες φράουλες πρέπει να καταναλώνονται μέσα σε 2-3 μέρες όταν αποθηκεύονται στη συντήρηση, καταψυγμένες ζουν όμως από 8-12 μήνες!

Αν σκοπεύουμε να τις φάμε ως φρούτο, τις καταψύχουμε ολόκληρες. Αφού πρώτα τις πλύνουμε. Αν θέλουμε να τις εντάξουμε σε κάποια συνταγή γλυκού ή ακόμα και σε ένα smoothie, τις βάζουμε στην κατάψυξη κομμένες στη μέση.

Ο σωστός τρόπος είναι να τις βάλουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες ξεχωριστά την καθεμιά, να μην ακουμπάνε μεταξύ τους δηλαδή. Για να μην κολλήσουν. Όταν παγώσουν, τότε μπορείς να τις αποθηκεύσεις όλες μαζί σε ένα δοχείο.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.