Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επεισόδιο στην Προανακριτική με Πολάκη – Κυρανάκη: Ένταση, σπρωξίματα και «κότα λειράτη»

Επεισόδιο με σπρωξίματα σημειώθηκε στην προανακριτική της Βουλής, με αφορμή την κατάθεση του Παύλου Πολάκη ως μάρτυρας στην υπόθεση Novartis.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο Παύλος Πολάκης ήταν ενοχλημένος με το περιεχόμενο των ερωτήσεων του Κώστα Κυρανάκη, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή της ΝΔ ως προβοκάτορα και αρνήθηκε να απαντήσει.

Τότε άναψαν τα αίματα με τον κ. Κυρανάκη να χαρακτηρίζει ως «κότα λειράτη» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Αμφότεροι κατευθύνθηκαν προς την έξοδο, με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρουν ότι ο κ. Κυρανάκης απευθυνόμενος προς του βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε «είστε κότες».

Αυτή η έκφραση προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Γκιόλα, ο οποίος φέρεται να τον έσπρωξε. Ο κ. Γκιόλας στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του, με τον κ. Κυρανάκη να την κάνει δεκτή και ανακάλεσε τους χαρακτηρισμούς.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.