Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έπιασαν τον διαδηλωτή με το αλυσοπρίονο

Αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν τον άνδρα με το αλυσοπρίονο που “απαθανατίστηκε” στα social media να δίνει το παρών σε συγκέντρωση κατά μεταναστών που είχε γίνει τη Δευτέρα (04.05.2020).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti ο συγκεκριμένος άνδρας εντοπίστηκε στο Ηράκλειο από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και το πρωί τη Πέμπτης (07.05.2020) προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο και κατασχέθηκε το αλυσοπρίονο.

Δεν συνελήφθη, καθώς εντοπίστηκε μετά τη λήξη του αυτοφώρου.

Υπενθυμίζεται ότι είχε εντοπιστεί να κρατά αλυσοπρίονο κατά την διάρκεια συλλαλητηρίου που έγινε την περασμένη Δευτέρα (04.05.20200 και είχε οργανωθεί μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ενάντια σε μια ενδεχόμενη μεταφορά μεταναστών από την Λιβύη στην Κρήτη.

Η εικόνα του με το αλυσοπρίονο είχε αναμφίβολα σοκάρει τους χρήστες του διαδικτύου.

ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.