HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης στο Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κουκοδήμο Κώστα.


Συνάντηση ενημέρωσης με το Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Κατερίνης, τη Παρασκευή 8 Μαΐου 2020.

Τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ., κ. Κατιρτζή Δημήτριο, τον Γραμματέα κ. Οικονόμου Ναούμ, τον Ταμία κ. Παγούρα Αντρέα και τα μέλη κ. Ευθυμίου Ευάγγελο, κ. Ιωαννίδη Ιωάννη, κ. Χαλκίδου Γεωργία και κ. Τσικούρα Χρήστο, υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης, κ. Κουκοδήμος Κώστας, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κατερίνης, εκφράζοντας τις θερμές του ευχές με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου.

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κατιρτζής, μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος, Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, κ. Γεωργίου, ο οποίος δεν ήταν δυνατό να παραστεί στη συνάντηση λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Κατερίνης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις και τα σχέδια του Περιφερειακού Τμήματος, ενώ τονίστηκε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ότι στους στόχους του Ε.Ε.Σ. περιλαμβάνεται η επικοινωνία και η συνεργασία του με τις τοπικές αρχές,  σε όλα τα κοινωνικά θέματα και σε όλες τις έκτακτες ανάγκες.  

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Κουκοδήμος Κώστας, εξήρε το ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την αλληλέγγυα εθελοντική βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, ενώ ευχαρίστησε το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης για την συνολική του δράση στην τοπική κοινωνία.
Μετά από εποικοδομητική συζήτηση, ο Δήμαρχος Κατερίνης διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι θα βρίσκετε διαρκώς και ενεργά στο πλευρό των εθελοντών και ότι θα καταβάλει τα μέγιστα δυνατά για την στήριξη τους, αλλά και για την συνεχή και άμεση συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κατερίνης και τον διαβεβαίωσαν  ότι η εθελοντική προσφορά και η παρουσία των Ερυθροσταυριτών στο πλευρό των πολιτών θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική και ότι το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, θα στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός του Δήμου Κατερίνης τόσο στα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας όσο και στο γενικότερο ανθρωπιστικό έργο που υλοποιείται σε τοπικό επίπεδο, πάντα αφιλοκερδώς και με ανιδιοτέλεια.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια