Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο σπίτι» που αποδείχθηκαν «παλικάρια» μέσα στον κορονοϊό

Αυτό που καμιά φορά λένε ότι η ζωή έχει τους δικούς της τρόπους να σου αποκαλύπτει την αλήθεια και την πραγματική αξία των πραγμάτων, τελικά, είναι πολύ σοφό!!!

Και αυτό αποδεικνύεται με κάποιον μαγικό τρόπο μπροστά στα μάτια μας πολύ τακτικά. Όπως εχθές για παράδειγμα. Όταν είδα αυτές τις φωτογραφίες.
Εντάξει. Σίγουρα συγχαρητήρια στην Περιφέρεια και στους Δήμους για την γενναία προσφορά τους στις ευάλωτες αυτές κοινωνικές ομάδες του τόπου μας και όχι μόνο. Αλλά αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που θ’ αναλάμβαναν το έργο της διανομής αυτών των προϊόντων; Τότε θα ήταν δώρον άδωρον. Σωστά; Αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που ακόμη και εν μέσω κορονοϊού θα έβαζαν προτεραιότητα τον συνάνθρωπό τους αψηφώντας σχεδόν τον κίνδυνο, τότε τι κοινωνία θα είχαμε άραγε; Αναρωτηθήκαμε ποτέ;

Δείτε τι έγινε τον καιρό του κορονοϊού με τις Μ.Κ.Ο. Εξαφανίστηκαν σχεδόν. Έφυγαν λέει… Αλήθεια… Που πήγαν οέο όλοι αυτοί οι φιλεύσπλαχνοι άνθρωποι που νοιάζονταν για τους ταλαιπωρημένους μετανάστες και βοηθούσαν «αφιλοκερδώς» τους συνανθρώπους τους; Εγώ δεν ξέρω που πήγαν. Αν ξέρετε όμως εσείς, πολύ ευχαρίστως να σας ακούσω.

Από την άλλη όμως… Τα παιδιά και τα κορίτσια του «Βοήθεια στο σπίτι» ήταν εδώ! Του είδαμε και τους βλέπαμε καθ’ όλη την διάρκεια της καραντίνας. Ή μήπως όχι; Σωστά! Ήταν εδώ! Παρόντες και ετοιμοπόλεμοι!!!

Πως λοιπόν να μην αποδώσουμε τα τω καίσαρος το καίσαρι; Πως να μην τους συγχαρούμε; Απέδειξαν περίτρανα ποιοι είναι και τι κάνουν!

Είπαμε. Συγχαρητήρια στους θεσμούς (Περιφέρεια, Δήμους κ.λ.π.) αλλά χωρίς προσωπικό…

Παιδιά… Σας ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική προσφορά σας! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε! Ολόθερμα συγχαρητήρια!!!Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις της Πιερίας ΕΔΩ!


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.