HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Σαρδέλες με τζίντζερ

Μια ιαπωνική συνταγή με σάκε και σόγια σος

Υλικά
  • 1 κ. γλ. σησαμέλαιο
  • 4 φρέσκες σαρδέλες
  • 3 κ. γλ. σάκε
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 1/2 κ. σ. σόγια σος
  • 1 1/2 κ. σ. mirin (ιαπωνικό γλυκό κρασί ρυζιού)
  • 2 κ. γλ. ψιλοκομμένο τζίντζερ

Εκτέλεση
  1. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία.
  2. Προσθέστε τις σαρδέλες και μαγειρέψτε τες για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
  3. Μεταφέρετέ τες σε ένα πιάτο και αφήστε στην άκρη.
  4. Ανακατέψτε το σάκε με τα κρεμμύδια, τη σόγιας σος, το mirin και το ψιλοκομμένο τζίντζερ σε ένα μικρό μπολ μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα.
  5. Περιχύστε πάνω από τις σαρδέλες και απολαύστε.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια