Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δεν είναι η Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας που μιλά για τα εμβόλια και την μείωση του πληθυσμού

Ένα viral βίντεο που κυκλοφορεί στο Facebook, υποστηρίζει πως “Η Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας μιλά για τα Εμβόλια, την μείωση του πληθυσμού κατά 2/3, την πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ και πολλά άλλα.”

Η εικονιζόμενη ονομάζεται Rauni-Leena Luukanen-Kilde (απεβίωσε το 2015) και ήταν γιατρός. Διετέλεσε αρχίατρος στην επαρχία Lappland της Φινλανδίας έως το 1986. Ουδέποτε κατείχε τη θέσης της υπουργού Υγείας.


Ήδη από το 1975 άρχισε να ασχολείται με τη μεταφυσική, και το 1979 με την “αυτόματη γραφή” (μορφή διαυλισμού κατά την οποία το “μέσο” -στη προκειμένη περίπτωση η Kilde- έρχεται σε επαφή με “ανώτερα” όντα).

Το 1986, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα, η Kilde άρχισε να “εντρυφεί” στην ουφολογία και σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας όπως ο έλεγχος του νου και -πριν μια δεκαετία- στην υποτιθέμενη προσπάθεια των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 2/3 μέσω του εμβολίου της γρίπης των χοίρων (2009 H1N1). Για την πανδημία γρίπης H1N1 του 2009 υπήρξε εμβόλιο το οποίο ωστόσο δεν προκάλεσε “μείωση πληθυσμού”.

Συνοψίζοντας, η εικονιζόμενη ουδέποτε διετέλεσε υπουργός Υγείας της Φινλανδίας, ασχολήθηκε συστηματικά με θεωρίες συνωμοσίας, και όταν μιλούσε για “μείωση του πληθυσμού κατά 2/3”, αναφερόταν στο εμβόλιο της 2009 H1N1, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. 


Πηγή: ELLINIKA HOAXES


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.