Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η αηδιαστική κίνηση πελάτη μέσα σε κατάστημα: Έγλειψε το χαρτονόμισμα και το έδωσε για να πληρώσει

Γλείφοντας ένα χαρτονόμισμα αντέδρασε ένας πελάτης, σε κατάστημα στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όταν οι υπάλληλοι του ζήτησαν να συμμορφωθεί με τους κανόνες προστασίας από τον κορονοϊό.

Ο άνδρας μπήκε στο κατάστημα The Victory Store για να αγοράσει μία φρατζόλα ψωμί και ήθελε να πληρώσει με μετρητά.

Οι υπάλληλοι τού εξήγησαν πως προκειμένου να προστατευτούν τόσο οι ίδιοι όσο και οι πελάτες από την εξάπλωση του κορονοϊού, δεν τους επιτρεπόταν να δέχονται μετρητά. Και όταν του ζήτησαν να το τοποθετήσει σε ένα κουτί, εξοργίστηκε.

Τότε έγλειψε το χαρτονόμισμα και το έτριψε πάνω του.

«Δεν του άρεσε που δεν ήθελα να ακουμπήσω τα χρήματά του» δήλωσε η υπάλληλος Chloe Corbett. «Τότε το έγλειψε, το έτριψε πάνω του και το έριξε στο κουτί. Εμείς απλώς κάνουμε τη δουλειά μας και κάποιοι άνθρωποι μας δυσκολεύουν».ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.