Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το ΄΄Ευχαριστώ ΄΄ της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους νοσηλευτές

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Νοσηλευτών Πιερίας, κ.κ., Μαρία Κωστίκου, Παναγιώτη Ζώτα και Παρθένα Τσαρσιταλίδου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, εξέφρασε τις  ευχαριστίες της, για το ανεκτίμητο έργο, που επιτέλεσε το νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, καθώς –όπως είπε –βρέθηκε  με αυτοθυσία στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, με αγάπη, σεβασμό και ευαισθησία προς το συνάνθρωπο.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου, εξήρε το λειτούργημά τους, τονίζοντας, ότι, τόσο το νοσηλευτικό όσο και το ιατρικό προσωπικό της Ελλάδας, απέδειξε, ότι, μπορεί να ανταποκριθεί σε δύσκολες συνθήκες και απέδωσε τα εύσημα για τον επαγγελματισμό, την ετοιμότητα και την ανθρωπιά των στελεχών του Εθνικού Συστήματος  Υγείας, που συνέβαλαν στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ευχήθηκε, Χρόνια Πολλά, στους νοσηλευτές με υγεία και δύναμη, για να συνεχίσουν, την πολύτιμη προσφορά τους, στο κοινωνικό σύνολο, απηύθυνε ένα ΄΄ευχαριστώ΄΄ στους ήρωες νοσηλευτές,  που ρισκάρουν την υγεία τους εν μέσω πανδημίας και  δέχθηκε με χαρά το αναμνηστικό δώρο που της προσέφεραν, τονίζοντας ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη των μελών του συλλόγου στο γραφείο της.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.