HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Το ΄΄Ευχαριστώ ΄΄ της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στους νοσηλευτές

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Νοσηλευτών Πιερίας, κ.κ., Μαρία Κωστίκου, Παναγιώτη Ζώτα και Παρθένα Τσαρσιταλίδου, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, εξέφρασε τις  ευχαριστίες της, για το ανεκτίμητο έργο, που επιτέλεσε το νοσηλευτικό προσωπικό του Εθνικού Συστήματος Υγείας, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, καθώς –όπως είπε –βρέθηκε  με αυτοθυσία στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, με αγάπη, σεβασμό και ευαισθησία προς το συνάνθρωπο.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου, εξήρε το λειτούργημά τους, τονίζοντας, ότι, τόσο το νοσηλευτικό όσο και το ιατρικό προσωπικό της Ελλάδας, απέδειξε, ότι, μπορεί να ανταποκριθεί σε δύσκολες συνθήκες και απέδωσε τα εύσημα για τον επαγγελματισμό, την ετοιμότητα και την ανθρωπιά των στελεχών του Εθνικού Συστήματος  Υγείας, που συνέβαλαν στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ευχήθηκε, Χρόνια Πολλά, στους νοσηλευτές με υγεία και δύναμη, για να συνεχίσουν, την πολύτιμη προσφορά τους, στο κοινωνικό σύνολο, απηύθυνε ένα ΄΄ευχαριστώ΄΄ στους ήρωες νοσηλευτές,  που ρισκάρουν την υγεία τους εν μέσω πανδημίας και  δέχθηκε με χαρά το αναμνηστικό δώρο που της προσέφεραν, τονίζοντας ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η επίσκεψη των μελών του συλλόγου στο γραφείο της.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια